Med en gang jeg fikk tilbudet om et modelloppdrag på selveste New York Fashion Week var jeg rask med å kontakte Anu på Bailine Drammen. Hun hadde strammet meg inn 28 centimeter før web-serie innspillingen jeg var med på i 2015, og jeg visste at programmet til Bailine fungerte godt. Sammen med en pimpet versjon av sykehusdietten skulle jeg stramme opp kroppen før jeg skulle opp på catwalken, og programmet var trangt med doble timer fire dager i uken. Vi satt opp min første time 10. januar, og jeg lå på benken mandag – torsdag i tre uker.

Bailine er nok mest kjent for å hjelpe folk med å kickstarte slankekuren og stramme opp slapp hud eller muskulatur, men for meg handlet det mest om å bli kvitt vann og overflødige centimeter. Rett og slett tone kroppen så de riktige kurvene blir enda mer fremtredende. Det mange ikke vet er at Bailine også hjelper mot nerveskader og nedsatte funksjoner i muskulaturen i forbindelse med en ulykke eller sykdom, og som smertelindring dersom du for eksempel har fybromyalgi, leddgikt, dårlig rygg eller andre smerter i forbindelse med muskler, ledd og nerver. Det finnes såå mange solskinnshistorier fra Bailine-programmet, og et par av historiene traff meg midt i hjertet.

Jeg har blant annet lest om kvinner som har blitt rammet av slag eller lammelser i deler av kropp og ansikt, hvor et Bailine-program har strammet opp muskulaturen i ansiktet til å se tilsynelatende normal ut igjen. Jeg har også hørt om en eldre kvinne uten særlig sterk muskulatur rundt leddene som trengte støtte for å stå oppreist. Etter å ha gått på Bailine kunne hun stå og gå igjen uten hjelp fra andre. Vi har også jenta som ikke hadde mobilitet i armen, som nå begynner å få den tilbake igjen. For ikke å snakke om alle som har  fått hjelp etter fødsel. Både de som har trent opp magemusklene etter fødsel og de som har fått strammet opp muskulaturen rundt blæren for å forhindre lekkasje. Vi har også de som ender opp med slappere hud rundt navel-området etter et svangerskap. Dette kan Bailine hjelpe med.

Selv gikk jeg ned hele 38 centimeter denne gangen! Spesielt imponerende var det å gå ned 7 centiimeter i midjen og 6 centimerer over hvert lår. Det krevde 10 dobbeltimer, altså 20 x 30 minutter fordelt på 10 dager, men det er SÅ verdt det når jeg ser på målebåndet før og etter behandlingen. Jeg fikk i tillegg til behandlingen kostholdsveiledning, en bok jeg kunne ta med hjem å lese i, og kurs på øret under hver behandling. I boken står det alt du ikke visste om de ulike næringskildene, del del om ulike type dietter etter hvordan du er som person, og nyttig informasjon om kosthold og trening i hverdagen.

Jeg retter en stor takk til Anu og Nina ved Bailine Drammen for at de igjen kickstartet veien til drømmekurvene. De er hverdagshelter for så utrolig mange der ute, og hjelper deg enten du har større nerve – eller muskelskader, ønsker kostholdsveiledning og vektnedgang, eller ønsker å stramme opp før du hopper inn i brudekjolen. I tillegg til å gå på Bailine spiste jeg en egen versjon av den populære sykehusdietten. Selv spiste jeg kun grønnsakssuppen, og ikke alle de andre måltidene. Jeg spiste rett og slett grønnsakssuppe til alle måltider i en uke. En ti liters kjele der, altså. Det er ikke en varig diett, og gir derfor heller ikke varige resultater. Dette gjorde jeg kun på grunn av opptredenen min på New York Fashion Week.

I grønnsakssuppen min på 10 liter hadde jeg en pakke grønnsaksbuljong og chili, hvitløk og ingefær etter smak. Etter at dette kokte sammen med vannet tilsatte jeg rotgrønnsaker uten for mye stivelse og karbohydrater. Deretter hadde jeg over hakkede tomater, paprika, gul løk og stangselleri. Når jeg var lei av suppen i seg selv spicet jeg den opp med litt kjøtt fra fugl eller svin. Koker du opp en svineknoke ved siden av og har det oppskårete kjøttet oppi den store kjelen får suppa en superdigg smak! Men favoritten for smaksløkene mine er helt klart blandingen av hvitløk, ingefær og chili. Ikke bare bra for vekt – og vanntap, men også for forbrenning og immunforsvar.

Husk at du kan booke gratis prøvetime og figuranalyse hos Bailine her! Nå målet ditt, eller få pengene tilbake.