Guess what? Jeg er i Amerika neste gang dere hører fra meg! I kveld hopper jeg inn i Bjørns Dreamliner og flyr over atlanteren, og legger 7000 kilometer bak meg. Jeg er klar for en uke i New York med fashion week, helikoptertur, broadway-shows og fest før vi busser tre timer ned å besøker onkel Donald i det hvite hus. Etter to dager i D.C flyr vi ned til Fort Lauderdale i Miami fra Baltimore airport, og her sjekker vi inn på et lekkert hotell ved stranda for å feire selveste valentines med daiquiries på stranda og Fifty Shades på kino. Etter to døgn i Miami stiger vi ombord Costa Cruise som tar oss med til Bahamas, Cayman Islands, Honduras, den dominikanske republikk, Mexico og Jamaica. Etter en opplevelse i de karibiske hav hopper vi av i Miami hvor vi lever i sus og dus i fire dager før vi hopper ombord i en Ford Mustang cabriolet nedover mot Key West. Etter en måned borte flyr vi hjem fra Miami til Norge, og er jetlagged som faen. Touchdown New York om tolv timer. I can’t wait!