Første stopp på vårt karibiske cruise var Bahamas, og vi bestemte oss raskt for å besøke Grand Bahamas mest berømte strand, Taino Beach. Her ventet gratis wifi, padletur i kajakk, gode drinker og karibisk junkfood. For ikke å snakke om amatørdykking langs stranden hvor jeg stolt plukket opp koraller etter koraller. Jeg trodde selvfølgelig koraller var noe vakkert og sjeldent, men det viste seg at de fantes overalt – i alle farger. Hvite, limegrønne, oransje – you name it. Vi valgte bort byliv og shopping på første stopp, og lot heller kroppene våre få synke inn litt øl og brunfarge før neste stopp i den dominikanske republikk – her hvor jeg sitter å skriver fra akkurat nå. Dette er forresten den fineste plassen jeg noensinne har vært! Mer om det får dere senere, for akkurat nå var planen å misunne dere med et lite bildedryss fra de fantastiske øyene i Bahamas:

Vi skrives fra selveste Jamaica neste gang. Gjett om jeg skal ha rom og chicken-jerky! Klem fra kvisetrynet ♥