Hei fra Jamaica! Vi har nettopp gått i land her i Ocho Rios etter 21 timer på havet. I går tilbragte jeg hele dagen i den dominikanske republikk, både på en surfestrand litt utenfor Cabarete og i Ambers Cove – hvor cruiseskipet lå. På stranden badet vi i digre bølger, drakk vann rett fra kokosnøtter, kjøpte gatekunst og utforsket området. Etterhvert tok vi taxi tilbake til Ambers Cove – som er et fantastisk lite område med en liten strand full av palmer, små butikker som spesialiserer seg på klokker, sprit og diamanter til en rimelig penge, og en fantastisk badepark med store bassenger, vannsklier, zipline og utleie av forskjellig vannsportutstyr. Vi ble fort enige om at dette er en plass vi ønsker å besøke igjen – da med litt bedre tid. Den dominikanske republikk er, utifra det vi har opplevd, et varmt, vakkert og billig land å feriere i. Både lufttemperaturen, temperaturen i havet og luftfuktigheten er høyere her enn på Bahamas, og prisene er snillere for lommeboka. I dag skal vi bli kjent med Jamaica, men først, et bildedryss fra den dominikanske republikk:

BIKINI FRA CHANGE LINGERIE

Det blir forresten mye mat og alkohol her. Vi har betalt for all inclusive, hvilket innebærer at jeg kan spise meg ihjel til alle døgnets tider og drikke så mye jeg vil. Med andre ord er det livsfarlig å reise på cruise, men det skal jeg skrive mer om senere. Haha!