Altsååå, se på det her a! Dette er The French Keys – to små øyer utenfor den store øya Roatan i Honduras. Cruisebåten tok oss hit på onsdag, og vi fikk mange, fantastiske timer i paradis med god drikke, stupetårn, sup-board og snorkling. For ikke å snakke om dyrehagen de har her! Vanligvis er jeg ingen stor fan av dyrehager, aqualand og sånt, men disse dyrene har enten vært skadde, utstøtt av flokkene sine eller utrydningstruede, så de blir rett og slett tatt vare på – og er ikke der for publikums fornøyelse. Dyrene har stor plass og koser seg med kaldt vann, deilig mat og leker. Her fikk vi hilse på aper, pumaer, løver, spennende fugler, vilt og andre jungel-dyr jeg ikke engang kan nevne navn på. Vi valgte å besøke «The Little Key», og jeg ville aldri vært foruten. Denne plassen havner helt klart på toppen av listen over steder jeg har besøkt iløpet av mitt 26-år gamle liv, og jeg vil anbefale ALLE som er i området å besøke disse små øyene i Honduras.

Vi gikk av i cruisehavnen og tok en rund-tur i taxi til The French Keys for 20 dollar per person. Båt over til de små øyene og inngang til paradiset koster 25 dollar per person. Tilsammen koster dette ca 380 norske kroner, men det var det absolutt verdt. Her får du gode lunsjretter og kald pils servert på solsenga, og du kan dykke blant fargerike fisker, hoppe ut i det varme havet fra slynge, padle kajakk og sup-board og som sagt, hilse på alle de fantastiske dyrene. Dette anbefales!