Jeg mottok en liten velkomstgave fra Masala Magic da jeg kom hjem til Norge etter fem uker på farten i Amerika, og bestemte meg for å lage et herremåltid til meg selv i dag. Indisk mat var umulig å oppdrive mens vi var på tur, og jeg som elsker sterk, asiatisk mat er selvfølgelig en stor fan av indiske gryter. Denne gangen gikk jeg for en av de hotte tandoorigrytene fra Niru’s med svinekjøtt som jeg langtidsstekte i en ildfast form. Som tilbehør hadde jeg både mango – og daddelchutney (nam!) papadam-lomper og ekte, indisk, autentiske nan-brød som er både laktose og egg-frie. Disse kladdet jeg masse deilig hvitløkssmør på, og vips hadde jeg tidenes festmåltid for meg selv! Det kuleste var kanskje lompene.. de er ferdig på 20 sekunder i ovnen, og gir deg god underholdning under stekeprosessen! #pop

Du skal ikke se bort ifra at venninnen min blir fornøyd heller. Hun tåler ikke laktose, men i kveld skal hun få indiske middagsrester servert på sofaen mens jeg sluker kveldens andre porsjon. Hele serien er nemlig fri for disse allergenene, så her er det noe for alle ♥

Jeg spiser alltid indisk med en sidesalat av mango, avocado, rødløk, cherrytomater og chili!