– Jeg er sinnsykt utålmodig når det kommer til ting jeg har lyst til å gjøre. Vil jeg besøke et sted, så booker jeg omtrent før jeg vet om jeg har tid og penger. Skal jeg flytte eller pusse opp så skjer hele prosessen gjerne på én dag – fra idé til ferdig. Har jeg lyst på noe fra IKEA så kjører jeg inn med en gang, og et par timer står møbelet på plass!

– Jeg opplever for første gang i livet at jeg faktisk har lyst på barn! Jeg har alltid tenkt at det tar jeg som det kommer, jeg er for ung, det skjer ikke før om 10 år osv, men nå kjenner jeg at jeg har festet fra meg og reist en del. Jeg er selvfølgelig ikke klar for å legge egget helt ennå, men jeg ser hvertfall frem til det – istedenfor å se på det som helt utenkelig!

– Jeg er alltid stresset, selv når jeg ikke har noen som helst grunn. Bare å gå opp trappen til soverommet mitt ender i en løpsk affære hvor jeg i tide og utide tryner i mine egne skritt fordi jeg hopper over for mange trappetrinn. Dette skjedde senest på lørdag – edru. Det dumme med dette er jo at kortisol-nivået mitt er skyhøyt, og det medfører jo selvfølgelig mye mas om at jeg må slappe av mer og ta det mer med ro.

– Jeg møtte kjæresten min for første gang når jeg var 13 år, på båttur og en restaurant i Porsgrunn med foreldrene våre. Og jeg syns han var dritkjekk allerede da! Hvem skulle tro at jeg skulle ende opp med han etter så mange år?

– Jeg forstår ikke hvorfor jeg drikker alkohol. Hver fyllesyke søndag tilbringes på sofaen i mørket med dyna over hodet, i skrikende hodepine-smerte og oppkast. Bare fordi jeg liker å danse og drikke prosecco? Unødvendig.

– Jeg er en skikkelig samler når det kommer til å stappe ting inn på loft, kjeller og garasje. Men når jeg først rydder og skal kaste ting på dynga går esker og søppelsekker uåpnet ut av huset. Jeg gidder omtrent ikke å se på hva jeg kaster engang, i fare for at det er noe litt fint – altså fint nok til å samle videre på det.

– Jeg har alltid hatt mye uflaks når det kommer til materielle ting. Ødelagte TV’er, stjålne kameraer og macbooker, ødelagte harddisker, knuste telefoner og riper i kameralinser. Det er en grunn til at jeg har investert i en bedre reiseforsikring enn DNB ung.

– Jeg har konstant dårlig samvittighet ovenfor hundene mine, og føler de ikke får nok turer, kjærlighet og mat selv om de begge får skogsturer daglig, er trill-runde av all leverposteien og bortskjemte som få andre. Jeg syns bare de fortjener så mye mer, og blir nesten på gråten når hunden min vil kose mens jeg sitter foran macen med en deadline.

– Jeg bor i kollektiv med frisøren min og en kompis jeg har kjent i 8 år. Det er kjempekoselig, men jeg kjenner nok at jeg er litt for gammel til denne livsstilen, og det faktumet at man aldri er helt alene. Til sommeren flytter de ut, og jeg blir samboer med kjæresten min. Det blir en ny hverdag, og jeg gleder meg!

– Jeg tar meg selv veldig lite høytidelig. Så lite at foreldrene mine stadig blir flaue over mine uhemmede dansemoves, grove spøker og utsagn på både nett og TV. Men det er viktig å være litt løssluppen og «lættis» – jeg tror man kommer lengre på den måten.