1. Komme meg til København for å møte og testfotografere med et modellbyrå som ønsker å være mitt moderbyrå. Da får jeg samtidig møtt flere av de danske jentene fra Top Model Scandinavia! Mer informasjon rundt dette kommer snart, for københavnturen er allerede i planleggingsfasen – kjæresten blir selvfølgelig med å støtter meg!

2. Feire påsken på fjellet! Jeg er invitert til både Hemsedal, Geilo, Rauland og Lifjell – på tide å legge en plan!

3. Være mer aktiv på jobbsøkerfronten. Jeg savner et arbeidsmiljø, og vil gjerne jobbe innen media som journalist, reporter, radio-host, med TV eller i et produksjonsselskap. Jeg er utdannet journalist og jobber per dags dato kun frilans. Nå vil jeg ha mer struktur i hverdagen – og jeg er klar for å gi jernet!

4. Drikke mindre alkohol. Nå er snart sommeren her, og vi vet alle at alkohol er mat for fettceller og cellulitter.

5. Jeg må bli tøffere og flinkere til å fortelle folk akkurat hva jeg trenger og hvorfor jeg fortjener det, og lære meg å utnytte det nettverket jeg har. Et godt eksempel her er i enhver jobbintervjusituasjon hvor man blir spurt om ønsket lønnstrinn for den aktuelle stillingen. Altså.. hvem klarer å svare på sånt?! Jeg må finne ut hva jeg er verdt!

6. Shoppe mindre, men av kvalitet. Også må jeg pimpe opp garderoben med noe annet enn sort, hvitt og grått!

GULLSMYKKE FRA JANE KØNIG (SPONSET)

7. Gjøre noen endringer i interiøret. Jeg ønsker meg blant annet sort soverom, ny sengegavl (og seng for den saks skyld) og betongpuss på veggene på kjøkkenet og/eller i gangen! Noen som har erfaring med dette og har noen tips, eller er det tryggest å kontakte en snekker?

8. Bli flinkere til å ta mer inspirerende bilder til dere. Antrekk for eksempel – jeg har jo så mye inspirasjon, men ingen i nærheten som kan ta bilder av meg før mørket senker seg over byen! Jeg trenger lengre dager, flere folk og mer sol!