Jeg er alltid strålende fornøyd etter et besøk hos Anja, men denne gangen føler jeg meg mer elegant enn noensinne. Vi gikk for lange coffin-formede negler med en nedtonet nude farge som fremhever brunfargen min, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Komplimentene renner inn, og det forstår jeg. Anja er jo helt rå! Disse neglene passer til absolutt alt – fra jobb til fest, og lengden er perfekt for oss som taster mye på telefon og pc. WAM-klinikken ser ut til å gå knallbra om dagen, og jeg blir så stolt når jeg ser hva jentene har fått til. Jeg har jo vært med fra begynnelsen av, og det er utrolig gøy å sitte på venterommet og se alle de blide kundene som stormer inn og ut døren. At dette er Drammens mest populære klinikk for skjønnhetsbehandlinger er hvertfall ikke noe å lure på!

SJEKK UT NAILS BY ANJAWAMKLINIKKEN!