Jeg har ofte skrevet på bloggen at jeg ikke er noen stor fan av godteri, men det hender jo selvfølgelig at jeg skeier ut også. Dere vet at jeg har et skikkelig elsk/hat forhold til potetgull (av den enkle grunn at jeg trøkker i meg hele posen på fem minutter) men jeg har også en sans for lakris og nøtter. Sjokolade og smågodt kan du ha for deg selv, men resten kan du få dele med meg. Amundsen Spesial åpnet på Gulskogen shoppingsenter for noen måneder siden, og «dessverre» for meg ligger det bare en elv i mellom. De har så utrolig mye digg, og du kan kjøpe alt fra ost og kjeks, til te og kaffe her. I tillegg til alle de andre fristelsene da, selvfølgelig.

Jeg er så heldig som får prøvesmake på litt av hvert fra Amundsen Spesial, og i dag vil jeg presentere dere for sesongens te med solhatt, sitron og ingefær – perfekt for påskeværet, og for å motvirke forkjølelse! Jeg vil også anbefale de av dere som liker lakris å sjekke ut disse kulene fra Schöttinger med navnet Crave. For det er nettopp dette du kommer til å crave i flere dager etterdu har tømt boksen. Sterk lakris med sjokolade rundt, rullet i lakrispulver. Oh lord, have mercy! Jeg har også mekket en deilig kyllingsalat med disse urtenøttene oppi, og de meksikanske chilinøttene finner du fast på stuebordet fremover.