Altså, wow! Hva skjer med sommerværet? De siste dagene har blitt tilbragt lettkledd på tur i skogen og i bikini på balkongen. Jeg bor omtrent i sportsbh’en om dagen. Mye mulig at jeg får en heftig forkjølelse nå, men dette været kan man jo ikke la vær å nyte! Det har vært helt opp mot 20 varmegrader i Drammen, og på kveldene er det ikke verre enn 13 grader. Verandadøren står på vidt gap store deler av døgnet, og jeg merker ikke forskjell i temperaturen innendørs. For ikke å snakke om hvor deilig det er for hundene å velge fritt om de vil være inne eller ute! Jeg krysser fingre og tær for at dette været holder seg til påske. Vi skal nemlig til Geilo, og kanskje en tur til Hemsedal, og hvor digg hadde det ikke vært med en afterski-pils i denne sola?

Forhåpentligvis er vinteren over i byen. At snøen fortsatt ligger på fjelltoppene er bare fint, for jeg er virkelig klar for å pakke frem slalåmskiene etter en altfor våt vinter. På den andre siden er jeg sinnsykt glad for at jeg tok den fem uker lange utenlandsturen min i februar, for jeg kjenner virkelig på det at jeg har kortet ned vinteren. Kanskje det blir en måned til Asia neste vinter? Det er noe vi snakker seriøst om, så fyr løs om dere har noen backpacker-tips!

Noe sier meg at det er på tide å pusse speilet. Vaskehjelpen har tydeligvis ikke gjort jobben sin. Haha!