JACKET: ZARA / TOP, JEANS & FISHNET: GINA TRICOT / GLASSES: URBAN OUTFITTERS / SHOES: HM

Hahaha, jeg trodde seriøst ikke såå mange skulle gå på aprilspøken min da kjæresten min og jeg publiserte innlegget sammen i dag tidlig. Men alle korta på bordet, det er ikke sant. Jeg får dessverre ikke min egen TV-serie. I alle fall ikke nå, selv om mange av dere ble lei dere og virkelig heiet meg frem. Kult gjort, men ingen sannhet. I det forrige innlegget skrev jeg faktisk «aprilsnarr» i bunnen av innlegget, i hvit skrift under piltastene. Men disse var det ingen som så, så jeg har lurt en hel haug av folk både på blogg, snap og Facebook i dag. Til og med mine egne foreldre trodde på det! Ikke rart, med tanke på at jeg har lurt så mange før, da jeg ikke kunne fortelle om Top Model..

Har du lurt noen i dag?