– INNEHOLDER RABATTKODE –

Etter at jeg overtok den nye leiligheten for et halvt år siden har jeg tillat meg selv å investere penger for å få mer kvalitetstid, og derfor ansatt vaskehjelp. Det er ikke fordi jeg er lat, og jeg har heller ingenting imot å gjøre den dagligdagse rengjøringen, men å få hjelp til å ta det tunge, mer grundige arbeidet er noe jeg virkelig setter pris på. Det gir meg mer fritid, holder leiligheten i god stand og gir meg den ubeskrivelig deilige følelsen av å komme hjem til et rent og velduftende hjem. For ikke å snakke om at man slipper diskusjonen om hvem sin tur det er til å bytte sengetøy eller vaske badet! Jeg har tidligere brukt vaskehjelp jeg har fått anbefalt gjennom venner og kolleger, men nå har jeg inngått et samarbeid med Freska.no – det rengjøringsfirmaet jeg ser på som landets største, tryggeste og beste alternativ etter mye og grundig research og flere samtaler med andre bloggere.

Det mange kanskje tror er at det er dyrt for å få hjelp i hjemmet på denne måten, men det er bare et gammelt rykte. Freska vet at det er billigere for deg å bruke en vaskehjelp som jobber svart, og har derfor 100% fornøydgaranti, i tillegg til at de utfører grundigere arbeid på grunn av enn noe høyere pris. Leiligheten får du nemlig skinnende ren for 399,- kroner i timen, og du bestemmer selv hvor lang tid du ønsker at de bruker, og hvilke tilleggstjenester du eventuelt ønsker å betale for. Eksempler på tilleggstjenester er rengjøring av ovn og kjøleskap, stryking av skjorter, vasking av vinduer etc. Når du bestiller rengjøring gjennom Freska får du opp et eksempel på tid og pris for antall kvadratmeter det er i leiligheten din, men du kan fint justere tidsforbruket både opp og ned.

I Freskas standardrengjøring får du alle flater fra gulv og 180 cm opp på veggene rengjort. På badet vasker de absolutt alt unntatt vinduer, om du ikke legger det til i ekstratjenester. På kjøkkenet rengjør de også alt av benker, oppvaskkum, utsiden av skap, gulv, vegger, bord og hyller i tillegg til å tørke støv av eventuelle kjøkkenmaskiner på benken. De rengjør alt, og det eneste unntaket er ekstratjenestene du valgfritt legger til. Vaskehjelpen fjerner avfall om de får tilgang til søppeldunkene, og bytter sengetøy om du legger frem nytt. Alle dørhåndtak, karmer og lysbrytere blir rene og fri for flekker, og alle speil og glassoverflater blir vasket og tørket av grundig.

I tillegg til dette kan du selv bestemme om du ønsker å beholde den samme rengjøreren fra gang til gang. Hvordan dere løser det med nøkler er også helt opp til deg. Den første gangen du får besøk av en ny renholder bør du være hjemme for å vise vedkommende rundt, og eventuelt si ifra om det er noe spesielt du ønsker, eller om det er noe du ikke ønsker at de skal vaske. Freskas renholdere er grundig opplært og vet hva som skal vaskes med hvilke produkter. I tillegg til dette er oppdraget forsikret for inntil 10 millioner kroner dersom noe mot all formodning skulle gått galt. Det samme gjelder renholderen selv. Freska har blide og hyggelige renholdere som ønsker deg velkommen til et strøkent hjem så ofte du måtte ønske:

TILBUD TIL DERE


Med koden BENEDICTE20 får du -20% rabatt på din første rengjøring. Ønsker du abonnement får du -50% på den første rengjøringen om du taster inn koden BENEDICTE50. Du bestemmer selv om du ønsker å prøve de en gang, eller om du ønsker et abonnement slik at de kommer hjem til deg to-fire ganger i måneden på faste tidspunkt. Freska donerer 5 kroner til Kreftforeningen for hver rengjøring.