Altså, hvor skal jeg begynne? Dette halvåret har vært så hektisk. Jeg har vært igjennom en overraskende nedbemanningsrunde, levd på en sluttpakke og en stor sum penger jeg selv har måttet forvalte over flere måneder, brukt mye tid og penger på reise, og på evig jobbsøking i mediebransjen. Jeg har møtt veggen, reist meg, reist, og oppnådd ting jeg aldri kunne sett for meg for ett år siden. Jeg har gått på podiet under New York Fashion Week, og er nå plukket opp av Scandinavias største modellbyrå som ønsker å representere meg som mitt moderbyrå. Og der begynner det. I København om to uker.

Det eneste som er dritt er at jeg får heftig stress-kviseutbrudd når jeg er i perioder jeg må prestere slik som jeg må nå. Huden min ser ut som et takras, men jeg har heldigvis det beste beautyteamet man kan be om. WAM-klinikken og Environ er på saken, og forhåpentligvis er jeg klar for casting, møter og shoots i Køben om nøyaktig to uker. Ingvild fra KB-salongene i Oslo har også booket meg inn slik at jeg ser best mulig ut før jeg reiser til København neste onsdag. Dette håret trenger pleie. Det har tross alt overlevd fem uker i saltvann, sol og klor.

Men før alt dette skal jeg i utdrikningslag. Og på innflytningsfest. Og på fjellet for å feire Påske, både på Geilo og muligens en skjærtorsdag i Hemsedal. Og jeg ser frem til mer. Jeg ser frem til å signere nye samarbeidsavtaler jeg har på gang. Jeg ser frem til to fantastiske bryllup i sommer, og jeg ser frem til alt det spennende som er på gang i mailboksen min om dagen. Jeg skal blant annet promotere et par fete events, og kanskje få være med på en ny innspilling! Jeg har så mye å glede meg til – og derfor mye å stresse for.