Hei, og god påske! Hva gjør dere i ferien? Selv er jeg på Geilo og står på ski, og her har jeg vært helt siden søndags morgen! Det ble en fuktig kveld på byen på lørdag med utdrikningslag, poledancing og drikkeleker, så formen er ikke helt på topp – i tillegg til dette er jeg stiv som en stokk etter å ha stått en hel dag i bakkene her oppe. Jeg er så støl!

Planen er å være på Geilo til torsdag. Etter det er planen min å reise til Hemsedal for å se Charlie Roennez på Burn Easter Festival, men da tror jeg kjæresten trenger litt overtalelse. Det går mye øl, vin og cider i ferien selv om jeg er her med pappa og familien, og om det er lurt å dra igang enda en fest på Hemsedal før byturen og påsketravet i Porsgrunn på lørdag er vi ennå ikke sikre på. Vi koser oss hvertfall med sushi, lammelår, pølser og lappskaus, øl i bakken og sol i trynet. Alt en påske skal inneholde! Håper dere koser dere minst like mye som vi gjør ♥