Det foregår mye rart i kulissene om dagen, og en av tingene er at jeg har vært i kontakt med Scandinavias største modellbyrå, Le Management! De har blant annet signert idolet mitt, Iskra Lawrence, så dette er selvfølgelig veldig spennende – og ikke minst uforventet! De ønsker å bli mitt moderbyrå, og denne uken tar jeg turen til København for å møte agentene fra byrået og kjøre en testfotografering med en av deres flinke fotografer. Hvor spennende er ikke dette?! Livet mitt har virkelig vært en berg – og dalbane det siste året, og jeg har trådd så mye utenfor komfortsonen med både reality-tv, backpacking, New York fashion week – og nå dette. Jeg er både gira og skremt på samme tid, men heldigvis har jeg mine kjære topmodel-dommere som roer meg ned og heier på meg gjennom Snapchat! ♥

Jeg uttalte meg om moteuka i New York til lokalavisa her i Drammen for en måneds tid siden, og det jeg sa står jeg fortsatt ved den dag i dag selvom et nytt og spennende tilbud har kommet. Jeg kunne aldri jobbet i moteindustrien slik den er for typiske skinnymodels på et runwayshow som New York fashion week. Modellene ble kjeftet på i ett kjør, og de ble fortalt at de var både for tynne og for tykke, og at de hadde for uren eller tørr hud. At håret og neglene deres ikke var bra nok, og at de aldri kom til å bli oppdaget eller booket. De med nerver ble bedt om å røyke seg en joint, og de som ikke hadde energi nok ble bedt om å ta seg en ecstasy-pille.

Slik vil jeg ikke ha det, og derfor har jeg bedt om å få bli med i curvy-kategorien til Le Management – i selskap med både Malene, Aida og Anne Mette fra min sesong av Top Model Scandinavia. Jeg kommer aldri til å ville slanke bort puppene og den runde rumpa mi for at noen skal vurdere å booke meg til en gig. Det er spennende, men det er det ikke verdt. Jeg har klare ønsker om hva jeg vil – så la oss håpe mitt eventuelle moderbyrå utfyller disse kravene.