↓  RABATTKODE  ↓

Er det en ting jeg unner alle der ute, så er det å vaskehjelp. Jeg har blitt helt avhengig av å få hjelp i hjemmet, spesielt til den grundige vasken man kanskje ikke tar så ofte selv, som f.eks stekeovn, dusjkabinett, lister og vegger, og jeg kommer alltid til å ha vaskehjelp. Det er en done deal, og kjæresten er informert. Katherina fra Freska.no var hos meg forrige fredag og gjorde hjemmet mitt skinnende rent til helgen. Det finnes ingenting bedre enn å komme hjem til et rent og velduftende hjem, og bare kunne sette i gang å lage favorittmiddagen for så å kaste seg i sofaen.

Freskas renholdere er punktlige, presise og tillitsfulle, og rengjør hjemmet ditt til en fornuftig pris med miljøvennlige produkter. Å bestille rengjøring gjennom Freska er kanskje noen kroner dyrere enn å låne den svartarbeidende vaskehjelpen til naboen, men det er prisen du betaler for forsikring, miljøet, fornøydgarantien og en 100% sikkerhet på at hjemmet ditt er i trygge hender. Katherina er min faste renholder to ganger i måneden, og er verdens søteste jente. Hun elsker at hundene mine er hjemme under rengjøringen for å holde henne med selskap, og det at det er samme person som kommer hver gang gjør at hundene mine også blir tillitsfulle til henne også. Og når de er sammen med Katherina får jeg tid og fullt fokus på andre arbeidsoppgaver mens hun hjelper meg hjemme.

Å bestille vaskehjelp blir som å kjøpe seg fritid, og dersom du har en mann som ikke er like ivrig på husarbeid som deg kan det være nøkkelen til et forhold med mindre diskusjoner. For ikke å snakke om alle dere med hunder og barn, og en fulltidsjobb. I’m telling you, vaskehjelp er virkelig en billig nøkkel til hverdagslykke.

RABATTKODE TIL DERE:

BENEDICTE20 gir 20% på ett vaskeoppdrag. BENEDICTE50 gir deg 50% rabatt på første vask dersom du bestiller abonnement. Du bestemmer selv hvor ofte de skal komme hjem til deg, hvor lenge de skal vaske, og hvilke tilleggstjenester du ønsker. Les mer om Freskas tilleggstjenester her, og bestill vaskehjelp HER.