På bildet over ser dere hvilke produkter jeg bruker ukentlig i håret mitt. På grunn av hairextensionet har jeg brukt Balmain-produkter slavisk siden november, men nå som jeg har behandlet håret så-som-så, og latt det gå igjennom så mye med all klorvannet, saltvannet og reisingen tenker jeg at jeg like greit kan bruke andre, fuktighetsrike produkter. Dette er en avgjørelse jeg tok sammen med frisøren min da hun så hvordan håret så ut etter reisen, for garantien på hairextensionet ga jeg fra meg det sekundet jeg brukte andre produkter enn Balmain.

I min hårpleierutine finner du alt fra shinespray til tørrshampoo. Jeg bruker kun produkter som selges fra salongen til KarlssonBarlindhaug i Oslo, altså produkter fra Tigi, Fudge, Balmain, Shu Uemura og R+Co.

STYLINGPRODUKTER FRA BADEROMSHYLLEN:

1. Pre-styling cream fra Balmain. Denne bruker jeg istedenfor en mousse før føning når jeg skal krølle håret. Det er et tungt produkt og passer best i vått hår, men kan også brukes i tørt hår sammen med Balmains hårolje. 2. Foil fra R+Co. Denne roer statisk og frizzy hår, og fungerer også som en varmebeskyttende spray før retting, føning og krølling.3. Balmains shinespray bruker jeg i lengdene om det ser dødt og livløst ut. Denne + tørrshampoo er redningen om jeg ikke rekker å vaske håret! 4. Tørrshampoo «death valley» fra R+Co gir både volum og redning til en fet hodebunn. Denne slår Batiste rett ned i støvlene, og etterlater ingen stygg farge eller ekkel konistens i hodebunn.

HÅRPLEIE FRA DUSJHYLLEN:

1. Balmains shampoo for hår med extensions. Denne er fri for olje slik at festene ikke løser seg opp, og gir god fukt til håret. 2. R+Co’s pre-shampoo hårkur. Denne er genial om du har dårlig tid, og sørger for lite «nedetid» i dusjen hvor du venter på at kuren skal virke. Denne kan du påføre før du dusjer, og ha i håret mens du spiser eller sminker deg. Den skal sitte i håret i ti minutter, og skylles ut før sjamponering. 3. Tigi’s S-factor balsam er så tykk og fuktighetsgivende at den fungerer som en hårkur på meg. Den lukter tyggis, og etterlater håret mykt som silke. Denne har jeg i håret i 20 minutter på de dagene jeg har tid. 4. Shu Uemuras fantastiske leave-in olje! Denne påfører jeg lengdene etter jeg har dusjet og håndkletørket håret. Den lukter godt, er myk og tynn i konsistensen og fjerner selv de verste flokene. Denne kan du gre ut i håret med en wet-brush fra HH. Simonsen.