Min erfaring med hairextensions går waaay back. Faktisk helt tilbake til 2007, hvor jeg virkelig var blind for farger og struktur i håret og gikk med to slappe pølser bak i nakken og trodde det var pent. Skal vi se om vi klarer å finne et bilde av hårløse-Haugaard fra første året på videregående?

JADDAAAA….

Bobby’s var favoritten, og det dyreste på markedet. Hvertfall i Drammen, sammenliknet med at Nille var den eneste konkurrenten deres i løshårbransjen. Alt startet med et mislykket frisørbesøk i Polen da jeg reiste dit alene som 16 åring med en venninne. Jeg dro dit med mørkt, langt hår, og kom hjem med kort, rød «emosveis». Livet var over, og jeg gråt i en uke. Helt til jeg så at Bobby’s hadde åpnet butikk i Drammen. Den første tusenlappen jeg tjente ble brukt på 180 gram clip-on extensions i fargen #3. Og jeg var så himla stolt der jeg satt på rommet hos pappa og tok selfier med klapptelefonen min i speilet fra IKEA.

La oss bare si TAKK GUD for at man blir eldre og lærer kunsten av selvinnsikt. Jeg kan ikke garantere at jeg aldri har bommet på hår, makeup eller antrekk de senere årene, men pølsene i nakken er i alle fall long-gone. Jeg har testet Bobby’s. Jeg har testet Pilus. Jeg har testet Rapunzel. Jeg har testet Luxushair. Men det er en grunn til at Balmain er hakket dyrere.

Jeg startet med Balmains double-hair i november, og har hatt to sett. Ett i blondt, og ett i denne brunfargen jeg har nå. Det siste settet har overlevd harde fester på events i Norge. Det har overlevd heftig styling og tørr-føning under New York Fashion Week. Det har overlevd uendelig med flyturer. Det overlevde saltvannet i Karibien, og klorvannet på cruiseskipet. Det har overlevd fire måneder med sinnsyk behandling, men sitter fortsatt godt fast og ser tilsynelatende bra ut etter et par fuktighetskurer.

SLIK SER DET UT ETTER FIRE MÅNEDER MED UANSVARLIG BRUK:

Jeg får håret mitt tilsendt fra Carl M. Lundh, en nettbutikk som fører Balmain, og som er ansvarlig for å få håret ut i de salongene de samarbeider med. KarlssonBarlindhaug i Oslo er min faste salong, og de er en av de få salongene som har Balmain. Og om dere syns extensionsmerket høres kjent ut, så er det fordi Balmain er ett av verdens største og mest suksessrike klesmerker, blant annet kjent for å kle opp kjente hollywoodstjerner. Den røde tråden av luksus følger håret helt inn til spissen, og er derfor ett av de eneste merkene i verden som brukes i stylingen til NYFW.