Er det én ting jeg har lært opp igjennom årene, så er det at du aldri klarer å finne noe å brenne pengene dine på når du faktisk har økonomi til å slå deg litt løs. I går satt jeg fem (!) timer på nettet for å finne en kjole jeg kan bruke til ulike sommeranledninger som bursdager og bryllup, men jeg fant ikke én eneste kjole som fristet! Jeg kikket også etter noen kule topper eller en kul, kort bluse til de nye jeansene mine, men den gang ei. Samme med festivalantrekk til Roskilde, Findings og Trestokk. Nope. Hva er greia her? Er det sånn for alle? At alle plaggene du sikler på er utsolgt den dagen du planla shoppingen, eller at du rett og slett ikke finner noe å bruke pengene dine på?

Jeg kikket i butikkene i dag og. Uten hell. Og hva tok jeg med meg hjem? Røkelse til en verdi av 100 kroner, et par grønne blader å fylle vasene mine med og take-away fra den lokale thairestauranten. Ærlig talt! Jeg skal på tre festivaler i sommer, to bryllup, en haug av hagefester og et par rød-løper eventer. Hvor er alle de kule klærne?! Heldigvis hadde jeg en hentemelding i postkassen, så jeg kom hvertfall hjem med en tracksuit fra Adidas. Ikke at den kan brukes i bryllup, men den er sikkert fin som grilldress på hagefest (lol).

Jeg tror vårtrenden for meg er for søt i år. Volanger og pasteller er kanskje ikke helt meg. Kan det være grunnen?