2017’s andre Happybox dumpet ned i postkassen min like før helgen, og jeg har allerede rukket å bli godt kjent med produktene i kvartalets boks og plukket ut noen soleklare favoritter. I denne esken fikk jeg en gel-lakk fra O.P.I, en exfoliater fra NVEY, en kropps – og massasjeolje med duft av vaniljeblomst fra Estelle & Thild, leppestift fra Uslu Airlines, en showercream fra Palmolive og tre favoritter fra SkinTechnologies. Fra SkinTechnologies fikk jeg nemlig tre produkter jeg virkelig trengte! Jeg fikk en god neglfil, neglbåndsolje (perfekt for meg som har pause på manikyrfronten) og en superenkel tannbleking.

Produktene i esken kommer som regel i full-size dersom du ikke får prøver på flere typer av samme produkt – eksempelvis parfymene jeg fikk i forrige eske. Happybox samarbeider med store, anerkjente og trygge merkevarer og leverer alltid topp kvalitet. I esken finner du som regel produkter med en farge eller duft som passer de fleste, og leppestiften jeg fikk er et godt eksempel på nettopp det! Jeg er ingen stor fan av rosa lepper, men denne passet meg midt i blinken da den grenser til nude, og blir perfekt med en gjennomsiktig gloss:

Tannblekingen ble en favoritt hos oss, og jeg lar selvfølgelig kjæresten få prøve også:

BESTILL DITT ABONNEMENT HOS HAPPYBOX.NO ♥

Happybox lar deg teste nye og populære skjønnhetsprodukter til en billig pris! Slik finner du enkelt dine favoritter før du går i butikken å kjøper produktene til butikkpris. Happybox-abonnementet koster 498,- kroner per eske, men på innsiden finner du alltid produkter til en verdi av minst 1500,- kroner. Abonnementet har ingen bindingstid, så du taper ingenting! Du betaler ikke før du har mottatt produktene, og frakten er alltid gratis.