Til 17. mai tenker jeg å kombinere rødt, hvitt og blått som jeg skrev i forrige innlegg. Jeg er jo ikke så heldig at jeg har en vakker bunad som henger å venter på meg, så jeg har gått for en hvit off-shoulder kjole med blå blomster på. I kombinasjon med dette valgte vi å gå for bær-røde negler som skal matches med lepper i lik farge. Denne fargen passer perfekt til hudtonen min, og slikt ser Anja – selv når det er utallige rødnyanser å velge mellom. Anja har 18 års erfaring og er en av Norges beste negldesignere med lengst bakgrunn og flest følgere i sosiale medier. Hun er helt rå, og jeg har ikke gått til henne fast i ett og et halvt år uten grunn. Disse neglene glir rett inn på 17. mai, og det gjorde de jaggu i 85 årslaget jeg var i på fredag også. Jammen passer de til hagefest og bloggeventer og, for nå er det mye på agendaen! Sjekk ut Nails by Anja her! Hun holder til på WAM-klinikken i Drammen sentrum.

LES FORRESTEN MIN UKENTLIGE SPALTE HVOR JEG DISKUTERER FLAGGBRUK PÅ 17. MAI, HER!