God kveld, søtinger! I morgen er jeg arrangør av champagnefrokost for alle de single vennene mine, og jeg regner med jeg ikke er den eneste som skal samles til frokost eller lunsj på 17. mai. Er du en av de som er invitert bort på frokost, men som ennå ikke har bestemt deg for hva du skal ta med til buffetbordet? Fortvil ikke! Her er mine to kjappeste og diggeste triks – sånn litt last minute:

TUNFISKRØRE:

Latterlig enkelt, latterlig raskt og latterlig digg! Alt du trenger er tre bokser tunfisk i vann, 6 spiseskjeer majones, en boks creme fraiche, purre, rødløk, salt og pepper. Mix it all together, and voila! Det tar bokstavelig talt fem minutter.

EGGEHAKK:

Kok opp 12 egg, hakk det opp og bland det med en tube majones, salt og pepper, rødløk og purre. Easy as that!

Jeg håper dere får en fantastisk 17. mai alle sammen! Jeg kommer ikke til å oppdatere bloggen før 18. mai, da det er nok av ting som skjer i morgen. Lesertallene er alltid litt svekket på slike høytidsdager uansett, så jeg regner med det er flere opptatte snupper der ute i morgen. Kos dere med brus og is, champagne og vin om dere er gamle nok, og deilig middag i godt selskap! Hele 17. mai looken min får dere på torsdag! I mellomtiden kan dere følge meg på Instagram og Snapchat – storyene er alltid lange og oppdaterte under brukernavnet HAUGAARD91!