Jeg har verdens beste webdesigner! Rina har omtrent gjort om bloggen min til et klinkende nytt magasin, og jeg er SÅ inspirert og motivert til å lage flere bloggposter og mer spennende artikler til dere. Benedictehaugaard.no kommer nå i helt ny innpakning, og jeg lover dere at dette blir det mest profesjonelle jeg noensinne har levert. Se frem til en festivalsommer med antrekksposter, produktanbefaling, make-up looks og videoer. Min nye jobb som visual merchandiser i Lindex, og interiørsnakk – ettersom jeg og kjæresten har fått leiligheten for oss selv. Jeg kommer til å ta dere med til Italia, Frankrike og Spania i månedene som kommer, og skrive på vegne av verdens største cruiseselskap, MSC. Det er mange kule konkurranser på gang, og mye spennende annonsør-innhold. Jeg gleder meg til å ta dere med på en spennende reise, og håper dere gjør det samme! Clean sheets, baby!

WHATS NEW:
Finn standard bloggoppsett under "blog feed"
Les de mest aktuelle postene ved å sveipe i headerbildet
Du kan abonnere på nyhetsbrev og innlegg i menyen til høyre
Kontaktskjema i headermenyen direkte til mailboksen min