Det har skjedd mye i kulissene de siste dagene, og derfor har det vært litt stille på bloggfronten. Jeg har kjørt konkurranser i hytt og pine, promotert for en haug av festivaler, jobbet mye frilans og signert arbeidskontrakt med…. (trommevirvel)… Lindex! Jeg har nemlig blitt visual merchandiser og personal shopper for filialen deres i Kongsberg, og har nå ansvaret for hele butikkens visuelle inntrykk. I tillegg til dette kan du booke gratis shoppingtime med meg, dersom du ønsker noen stylingtips og nye garderobeskatter. Jeg jobbet i Lindex i 2010 og 2011, men nå er jeg tilbake i bransjen hos favorittfolka. Jeg har allerede plukket med meg noen bikinier, et par bukser, tutu-skjørt og noen topper, og kommer til å vise dere mange ulike stiler og plagg i de kommende innleggene.

Jeg ønsket meg en jobb innen medie – eller motebransjen, og nå kan jeg kombinere begge deler! Dette er nemlig ikke en fulltidsstilling, så jeg får nok av tid til å opprettholde bloggen og magasinjournalistikken min. Jeg har funnet et miljø der jeg blir inspirert og motivert på flere områder, og jeg er klar for oppstart allerede 01. juni!

BOOK MEG SOM DIN PERSONLIGE SHOPPINGASSISTENT HER