Det er ingen hemmelighet at Daniel Wellington er et av favorittmerkene mine når det kommer til klokker. Nå er klokke nummer tre i samlingen på plass, og denne gangen kommer klokken fra den trygge, norske nettbutikken Klokker.no. Disse har jeg samarbeidet med tidligere, og de har utrolig mange andre fine produkter. Jeg fikk faktisk litt lyst på en fra Michael Kors også! Men det jeg liker med Daniel Wellingtons design er at de er minimalistiske og stilrene, og at man enkelt kan bytte reim om man ønsker en ny look på klokken sin mot sommeren. Jeg er litt over svære gullklokker med bling og skrikende logo, så DW glir utmerket inn i min garderobe som består av alt fra tutu-skjørt til en tracksuit fra Adidas. Min Classic Black Sheffield klokke finner du her. Denne har jeg også i roségull, og det var en gave fra Daniel Wellington under innspillingen av Top Model Scandinavia ♥ Besøk Klokker.no!