I dag hadde jeg min første dag på jobb, og selv om det omtrent kun dreiet seg om opplæring via intranett føler jeg meg klar for å komme meg på «scenen» i morgen. Å være visuel merchandiser for et stort selskap som Lindex er ingenting jeg tar for gitt, så her skal det pugges og læres til alle detaljene sitter! Spennende og inspirerende er det hvertfall – så jeg gleder meg! Nå derimot, skal jeg på finalefest med Paradise Hotel gjengen på Stratos i Oslo! Det blir pynt, stell og vors med Martine og Charlotte på Majorstuen først, og tiden er knapp ettersom jeg har et tog å rekke. I mellomtiden kan dere få et lite bildedryss fra lunsjen jeg hadde på Aker Brygge i går med topmodel-jentene Jannie, Martine, Charlotte, bloggeren Sandra og makeup-dronningen Karolina Maria:

FØLG MEG PÅ SNAPCHAT FOR OPPDATERINGER FRA PH-FESTEN: @ HAUGAARD91