Det har tatt en stund for meg å komme til hektene etter to hektiske dager med mye pendling og sene netter, men nå er jeg tilbake igjen! Finalefesten for Paradise Hotel er overstått, og jeg har fått hilse på og snakke med mange spennende mennesker. Og da mener jeg ikke deltakerne, haha! Eller jo, både Grunde og Henote er forsåvidt skjønne mennesker, men ingen kan utkonkurrere jordnære og flotte Ulrikke Falch og gærne Maria Stavang – som forsåvidt hadde tidenes twerk-off på gulvet med Henote!

Festen foregikk på Rockefeller, noe jeg ble litt skuffet over. Jeg har vært på mange slike fester og eventer, men jeg har aldri opplevd mer uhøytidelig opplegg. Det var omtrent åpent hus for alle, det var mørkt og alt for høy lyd, og folk var så dritings og masete at jeg ble helt oppgitt. Jeg unner ingen å oppleve kaoset som oppstår etter en TV-opptreden, for det ble rett og slett too much for veldig mange under torsdagens finalefest.

Jeg reiste inn med Charlotte og Martine fra topmodel, og vi var selvfølgelig på team Grunde. Stemningen under og etter episoden var upåklagelig, og det var utrolig kult å se Martine slippe kula selv om jeg syntes litt synd på Kevin. Jeg gjettet faktisk at utfallet for jeg syns det var litt klein og anspent stemning mellom de to hele kvelden, men hey. GIRLPOWER!