Undertøysskuffen er det viktigste i en garderobe, og jeg tror nøkkelen til selvtillit og en god start på dagen kan ligge i en fresh og oppdatert undertøysgarderobe. Og det kan du også få, med en rabattkode nederst i innlegget! Selv er jeg opptatt av både komfort og utseende, og derfor er jeg trofast til mine leverandører av undertøy. En av disse er Mymuse.no, en nettbutikk jeg stadig er innom for å kikke etter noe nytt. Denne nettbutikken er de beste på kombinasjonen av komfort og utseende, og siden det er det viktigste for meg er det naturlig å bruke undertøy derfra. Jeg elsker følelsen av å gå uten BH og hater ting som gnager mot hud og på skuldrene, og alternativet da er en myk bralette (gjerne uten spiler) – noe denne nettbutikken har massevis av!

Favoritten min det siste året har vært «safona bralette», rett og slett fordi den finnes i så mange farger og fordi den gir super støtte og komfort i tillegg til å være überhot! Denne har jeg brukt så ofte jeg har kunnet siden den på tross av å være spilefri gir god støtte, og den var også med meg på rundreise gjennom Amerikas østkyst. Safona bralette finner du her.

Nytt i nettbutikken er Heidi Klums undertøysserie, og jeg er så heldig som fikk tilsendt «como vibe soft» settet med 94% polyamid, som både er mykt, komfortabelt og bakterieavstøtende. Undertøyet føles eksklusivt og sexy, og du kjenner omtrent ikke at du har på deg undertøy. Dette er den eneste bhen jeg klarer å sove med! Heidi Klums undertøy finner du her.

BRUK KODEN "BENEICTE" I KASSEN OG FÅ -20% PÅ HELE KJØPET ♥