Jeg er 26 år, og har begynt å pendle. Altså, jeg har pendlet før. Da jeg tok journalistikkutdanningen min i Oslo. Da med tog, men nå med nettbuss – og GUD så mye mer behagelig det er med buss! Spesielt når den går rett utenfor døren din og helt frem til arbeidsplassen for 400 kroner mindre enn tog, og 2000 kroner mindre enn bilen! For ikke å snakke om alle kilometerne jeg sparer på bilforsikringen! I skrivende stund sitter jeg på bussen med en termos med te, en stor iskaffe og to rundstykker – klar for å starte dagen. Og det beste av alt? Fri wifi! Dekoratørstillingen min i Lindex er på fem timer om dagen, noe som passer meg perfekt for å opprettholde journalistikken. Og med 80 minutter på buss daglig får jeg gjort det meste av jobb før jeg kommer hjem! Jeg slår så mange fluer i en smekk nå at jeg blir nesten litt imponert.

I går var jeg i Oslo og Lørenskog for å filme en videosøknad. Det er foreløpig hemmelig hva og hvem jeg filmet for (hater å skrive sånt) men jeg lover å gi dere beskjed så fort det er naturlig for meg å røpe. Jeg fikk også møtt en av mine nærmeste venninner, Yasmine, som har flyttet tilbake til Norge og inn til Lørenskog. Leiligheten hennes var helt fantastisk, og jeg gleder meg til mange Oslo-besøk i fremtiden!