I kveld var jeg invitert til «Årets Stylista» i regi av onlinemagasinet Stylista, men hva tror dere jeg gjør i kveld? Etter å hatt en rådgiverstilling og hjemmekontor i over tre år må jeg innrømme at jeg er litt rusten «on stage», så det å stå i butikk å jobbe er en annen verden og jeg kjenner jeg er ekstra sliten nå i innkjøringsfasen. Men det er vel lov? Jeg skal tross alt tilbringe hele helgen i Oslo, og har jo vært i Oslo omtrent annenhver dag den siste uken, så i kveld følte jeg for å slappe av. Drittværet som pisker på stuevinduene får meg ikke akkurat til å angre heller. Another time! Neste år, kanskje? Mens Martine Halvorsen og Silje Økland vorser uten meg sitter jeg hjemme i morgenkåpa med beina i grønnsåpevann, fyr i peisen og Greys Anatomy på skjermen. Den eneste planen jeg har i kveld er å klikke hjem et nytt par Nike Air Max til jobb! Med andre ord: ingen anger her i gården!