♥ Bryllup i Italia – allerede neste helg, og jeg reiser ned en langweekend for å forevige bryllupet til et av mine favoritt-vennepar gjennom kameralinsen, og for å drikke vin, ri i vinrankene og bade på vinslottet!

♥ Holmsbu spa! Kjæresten min jobber som overstyrmann på et turistskip på vestlander og har (etter min mening) fått en elendig sommerturnus. Haha, jeg syns så synd på meg selv som må feriere så mye alene i sommer, men vi tar det igjen i august! 7.-9. juli skal jeg ta med meg en heldig venninne på et spaopphold på et av landets fineste hoteller. Pappa spiller også med bandet sitt under «fotballens dag» i Holmsbu den lørdagen, og jeg er klar for reker, vin og sang!

♥ Stavern! Det har tydeligvis blitt en tradisjon å besøke Stavern hver sommer, og kompisen min som alltid har bursdagsfesten sin over en helg på hytta gjør intet unntak på 30. årsdagen sin i juli i år. Jeg gleder meg til å ligge en helg i telt med folk jeg har blitt glad i, for ikke å snakke om vann-volleyball og pils på stranda!

♥ Trestokkfestivalen! Enda en helg i telt, og forhåpentligvis sommerens siste. Misforstå meg rett, jeg elsker festivalmodusen, men det er et evig herk med hair – og vippeextensions! Nå høres jeg ut som en skikkelig klyse, men det er fakta. Alt blir ødelagt, jeg blir for full og ender alltid opp syk fordi jeg ikke klarer å finne balansen mellom kalde kvelder og hetetokter i teltet om morningene. Trestokkfestivalen er et samarbeid, og jeg reiser opp med utroolig mange influencers! Det blir full rulle, og Tina (hun gærne som alltid er på snapstoryen min) blir selvfølgelig med og lager liv i leieren!

♥ Bursdagsfest! Kommunen har riktig nok ødelagt både hage og balkong de siste ukene på grunn av oppgradering av vannledningene, men det stopper ikke meg. Om ikke hagen er fri for gravmaskiner og traktorer flytter vi festen opp i skogen – på lik linje som vi gjorde forrige helg!

♥ Findings Festival! Dette er også et samarbeid, og denne gangen blir kjæresten med! Jeg er klar for å drikke pils og bobler i premiumsonen, og håper dere blir med å skåle med oss! Vi har fått et lekkert rom med takterrasse og badekar på favoritthotellet mitt, Comfort Børsparken i Oslo, og er klare for en helg med fest og moro!

♥ Elvefestivalen! Byfestivalen ingen drammenser går glipp av. Tradisjon tro blir det vors hos meg og full rulle på byen. Jeg har forsøkt å arrangere et flytevors i flere år, men aldri fått det til. Kanskje jeg skal prøve igjen i år? Dere vet hva jeg mener, ikke sant? Flytevors? Hvor alle har med seg noe godt å drikke og seiler ned elva på noe stort og oppblåsbart? Nemlig!

♥ Bryllup nummer to – også i Italia! Denne gangen er det stesøsteren min som gifter seg, og bryllupet varer fra torsdag til søndag. Men vi drar ikke hjem riktig ennå! Kjæresten har nemlig booket oss inn på et av de lekreste cruiseskipene i verden, og det tar oss gjennom Middelhavet iløpet av åtte dager. I samarbeid med MSC cruises skal jeg også blogge litt om opplevelsen, og vi har fått en helt fantastisk upgrade! Denne skriver jeg nærmere om senere.

HVA ER DERES SOMMERPLANER?