Streeess! I morgen skal jeg til Oslo igjen. Det blir femte gangen på en drøy uke, og jeg kjenner jeg er drittlei hele byen. Eller, det ble feil. Jeg er egentlig ikke lei selve Oslo, men pendlingen. Og mangel på overnattingsplass på grunn av overbookede hoteller. Og all bæring av vesker og bagasje – gjerne mens jeg har på meg hæler og en lang, fotsid kjole jeg tråkker ned i søla. I morgen er planene derimot noe helt annet. Femellebloggerne får en fantastisk middag i regi av Pil Media, og sommerfesten går av stabelen i morgen klokken 19 på ASIA, Aker Brygge. Og jeg? Jeg skal sove på hotell med Iselinn – ei frøken jeg savner veldig etter tidenes webserie-innspilling i Rhodos i 2015! Det blir fantastisk mat og drikke, og upåklagelig selskap. Åh, som jeg gleeeder meg!

Lørdag morgen blir det champagnelunsj med stesøsteren min og brudefølget på Bølgen og Moi Briskeby ♥ Vi skrives senere!