I dag hadde jeg en sånn dag. Dere vet, når alt går til helvete. Gårsdagen ble ikke akkurat avsluttet med en dusj, en kopp te og kos i morgenkåpa slik jeg foretrekker det. Istedenfor valgte hunden min å drite ned leiligheten mens mamma pådro seg en prolaps mens hun skrubbet balkonggulvet mitt. Selv satt jeg med samarbeidsavtaler og deadlines til taket, vel viten om at jeg hadde et par tøffe dager på jobb foran meg. I dag våknet jeg for sent, og med beina på feil side av senga. Hormonell og jævlig klarte jeg å miste bussen, så jeg måtte kjøre bil. 50 minutter senere var jeg fremme på jobb i vonde sko, og 15 000 skritt senere avsluttet jeg arbeidsdagen med en parkeringsbot på 600 kroner fordi Easypark-appen er en hore. Jeg holdt på å kræsje med en trailer på vei hjem, og hjemme møtte hunden min meg med tidenes mammadaltsyndrom hvor hun hverken lot meg se tv, dusje eller spise maten min i fred uten å hyle og skrike om oppmerksomhet. 11 år, omplassert og null kustus. Jeg kødder ikke, jeg føler meg som en trillingmamma til tre gutter i trassalderen med det dyret der. Jeg blir gal. Jævla rosablogghverdag. Jeg håper dere skjønner at livet ikke bare består av å kjøpe blomster, legge nye negler, besøke hudpleieren og få postkassa full av spons, selv om mange bloggere gjerne liker å fremstille det slik. I dag sugde livet balle, men det er lov.

Men! I morgen kommer kjæresten min hjem fra tre uker på sjøen, og det blir så himla deilig! Ikke bare fordi han hjelper meg med stort sett ALT i hverdagen (alt fra lufting av hunder og vasking til innkjøp og matlaging) men fordi jeg savner han så sinnsykt mye. Han bringer så mye energi og latter til hverdagen min og jeg blir i så mye bedre humør når han er i nærheten. Vi får kun ett døgn sammen før jeg reiser alene til Italia, men det går greit. Jeg tror jeg trenger litt fri fra hverdagen. Ikke han, men alt det andre. Dessuten kjører han meg til Gardermoen. Every second counts ♥

JEANS: LEVI'S MILE HIGH - OFF SHOULDER & BELTE: HM