I natt hopper jeg på flyet til Roma, og bryllupet til et fantastisk vennepar står på agendaen! Jeg har klart å pakke hele livet ned i en ti kilos håndbagasje, og er klar for eventyr! Bryllupet foregår på et vinslott noen mil utenfor Roma, og jeg har fått det ærefulle (og dritskumle) oppdraget å være bryllupsfotograf! Jeg har planlagt å spise nydelig mat, drikke fersk rødvin, dra på  ridetur i vinrankene og ta mange antrekksbilder til dere! Er jeg heldig rekker jeg å shoppe litt også. Jeg har hørt rykter om at det er over 10 Sephora-butikker i Roma?! Uansett.. Flyet går klokken 07 i morgen tidlig, og jeg må stå opp rundt 04. Kjenner jeg meg selv rett blir det ingen oppdatering her i morgen (Zzz) men siden jeg har «roam like home» AKA fri bruk i EU må dere gjerne følge meg på:

SNAPCHAT & INSTAGRAM: HAUGAARD91