Det er ingen hemmelighet at jeg har forelsket meg i klokker, og at Daniel Wellington er mitt favorittmerke. Dette skrev jeg om for senest et par uker siden, men like etter dumpet det en ny variant ned i postkassen min, nemlig «Classic Petite Melrose» i rosegull. Jeg ELSKER rosegull, og tror faktisk jeg kommer til å velge rosegull på gifteringen min den dagen det står for tur! Jeg har på meg rosegull hver eneste dag, i form av klokker, armbånd, øredobber eller ringer, og føler det kan kombineres med alt! Til og med iPhonen min er rosegull, så det sier sitt. I denne stylingen har jeg kombinert klokken med armbånd fra det norske merket «Frost». Du finner klokken min HER, og med koden «BENEDICTE» får du -15% på alle produkter fra Danielwellington.com. ♥

NEGLER: NAILS BY ANJA PÅ WAMKLINIKKEN I DRAMMEN