FOR EN HELG! Herregud, beklager fraværet! Macbooken ble med til Italia, men derfra sa det stopp. Jeg har klart å ødelegge mousepaden og hadde selvfølgelig ikke med meg ekstra datamus, men nå er jeg tilbake med MASSE nytt og fresht innhold! Jeg reiste som skrevet tidligere til Italia på fredagen, og kom hjem i går kveld. Grunnen var at mine gode venner, Siren og Erik, skulle gifte seg på det som viste seg å være en helt MAGISK vingård i Toscana-området, ca 15 minutter utenfor Firenze. Slottet heter Castello del Trebbio, og jeg anbefaler ALLE et besøk. Om ikke bryllup, så hesteridning, vinsmaking og middag i hyggelige omgivelser. Kanskje et overnattingsbesøk også, om dere reiser en gjeng og har lyst til å leie villaer med tilgang på vinkjeller, steinovnspizza og svømmebasseng! Jeg føler selv jeg har vært på relativt mange luksuriøse resorter, men dette er virkelig et av de beste. Og for et vakkert bryllup! Såå vakker brud, såå mange tårer, også så fantastisk mat! Bryllupet ble holdt på selve slottet, utendørs med fuglekvitter, og middagen på en terrasse like ved. Og vet dere hva? Bryllupsfesten holdt på helt til klokken 08 om morgenen! Hvertfall for min del. *kremt*. Bare se hvor vakker villaen vi bodde i var! Vi hadde tre slike villaer:

Jeg og bruden koblet av med hesteridning dagen før dagen, og jeg fikk både hingst og prosecco!

Jeg og den ene forloveren fikk uten tvil det største og kanskje også flotteste rommet. Evig stort og høyt under taket, med utsikt over olivenlundene og vinrankene til slottet!

Hvem vil vel ikke gifte seg i slike omgivelser? Og stor creds for valget av «prest», altså «celebrant». Det var en fantastisk og personlig seremoni (spesielt til å være på engelsk) og uten å i det hele tatt blande inn religion!

Vinkjelleren. Enough said.

Jeg kommer til å blogge mange poster, opplevelser og antrekk fra denne turen fremover ettersom jeg ikke fikk skrevet noe mens jeg var der. Jeg lengter allerede tilbake, selv om jeg er totalt knekt og utslitt, og full av blåmerker, sår og stølhet! Jeg har tross alt danset i x-antall timer takket være slottets vin som fikk meg meget fin i farta. Jeg har hørt noen historier om at jeg blant annet har tvunget en uskyldig tenåring til å danse med meg, haha! I tillegg til det har jeg visst drevet heftig gymnastikk i bassenget i sene nattestimer i tillegg til å ha sloss mot forloveren for å få brudebuketten. Jeg har sett filmer fra bryllupet. Det var fantastisk!