Beklager litt dårlig bildekvalitet her, men det å dra med seg et svært kamera følte jeg ikke helt for å gjøre når jeg satt på ryggen til en ukjent og ukastrert ung-hingst uten hjelm midt i Italia! Haha! Hils på den nye vennen min, Stefano! Jeg og Siren var på en times ridetur i vinrankene rundt slottet sammen med Stefano og hennes vallak «Dream» og det er noe av det mest idylliske jeg har vært med på! Jeg og bruden, to glass prosecco, og to hester. Etterfulgt av en gammel cowboy som sørget for at alt gikk bra med oss. Ridetøy var ikke akkurat førsteprioritet da jeg pakket hele livet mitt ned i en 10 kilos håndbagasje-koffert, men jumpsuiten holdt meg i live – helt til vi red gjennom en skog av brennesle og jeg måtte ha mine svette føtter på nakken til stakkars Stefano. En slik ridetur koster mellom 30 og 60 euro i Italia, avhengig av hvor og hvor lenge du rir. Jeg skal gjøre det samme i søsteren mins bryllup i September – uten tvil! Dette var så utrolig koselig, og en fin gave fra brudeparet som takk for bryllupsfotograferingen ♥