Hvem av dere følger meg på snap?! Vel, i går la jeg ut noe ekkelt på story. Jeg ble nemlig så solbrent i Italia at jeg har mistet hud på flere steder i ansiktet, brystet og armene. Jeg har fått en spettete hudfarge i en blanding av blekt og brunt, og det er et utrolig ulekkert tilbehør til sommerkjolen jeg skal ha på meg under kveldens hawaiiparty. Jeg sovnet nemlig på en oppblåsbar flytemadrass i et basseng (hello, reflectiontan) og ble brent. Svidd, stekt, bacon. Etter at jeg ble ambassadør for NIVEA har jeg vært ekstremt flink til å bruke solkrem (hilsen ei som pleide å steke i olje, he he) men denne gangen sovnet jeg fra hele smøringen. Igjen fikk jeg en vond påminnelse om viktigheten rundt solkrem, for det å ha solbrente skuldre til en off-shoulder kjole midt i steikepannen som kalles Toscana, deeet var mildt sagt et helvete. Jeg følte meg som en bleikfeit og rød, britisk turist.

NIVEAs solkremer fås hos omtrent alle kjedebutikker og forhandlere av hverdagskosmetikk. Du finner blant annet NIVEA hos matvarebutikkene, Lindex, Cubus, HM og Vita, og nå har de kommet med flere ulike solkremvarianter som beskytter både badetøy og andre klær mot solkremflekker! Vi vet alle hvor kjipt det er når solkremen, oljen eller deodoranten etterlater flekker på den hvite t-skjorta….. Favoritt-skjorta mi er i vaskemaskinen for 6. gang etter Karibien. Bare å kaste. Fra nå av går jeg for NIVEA!

HUSKEREGLER:
1. Bruk alltid faktor 30-50 i ansiktet. 2. Alt under SPF 15 er ubrukelig.