Jobben dreper meg om dagen. På en god måte, selvfølgelig, ellers hadde jeg aldri jobbet der. Men bare det at jeg må vie 3 timer av livet mitt daglig bare på venting og pendling gjør at jeg mister fokus og motivasjon for alt annet. Jeg kommer hjem, lager middag, dusjer og sover. Jeg har ikke overskudd til trening, vedlikehold av leiligheten eller noen form for hobby, tv-serier eller skriving. Skal det alltid være sånn? Er det vanlig at det er sånn? Går det over?

Det er tross alt en ny jobb, og jeg, som er vant til å sitte på rumpa og skrive, er absolutt ikke vant til dette. Gardintrappene, omheng, endring av struktur og tunge løft, utstillingsdukker og varme høstklær, varmen, og de 20 000 skrittene om dagen. Jeg er død når jeg kommer hjem. Og om jeg ikke er død en dag, så er jeg hvertfall ikke kreativ. Jeg spytter fra meg noen bilder og gloser på snapchat og instagram, but thats about it. Jeg må få rutinene på plass. Forhåpentligvis så er det kun fordi det er sommer at motivasjonen er borte. Sommer, og lysten til å gjøre alt annet enn å sitte foran maskinen eller å løpe rundt inne i et butikklokale. Jeg vil besøke kjæresten på jobb på vestlandet. Jeg vil på festival. Jeg vil ha tid og overskudd til å ta meg et bad utendørs, en tur i juvet og en grillkveld med venner. Men akkurat nå vil jeg bare sove.

Heldigvis har jeg fått et spaopphold på Holmsbu spahotell denne helgen, og jeg drar venninnen min med meg. Holmsbu, Østlandets svar på det glade sørland. Rekesmørbrød på Juno, reker og hvitvin på Privaten og konsert med bandet til pappa under fotballens dag, etterfulgt av et nachspiel på havna, en tre-retters på hotellet og en deilig dobbeltseng. For ikke å snakke om tidenes hotellfrokost, og muligheten til å kurere fyllesyken med deilig spa. Kanskje det er nettopp dette jeg trenger?

Mens motivasjonen samler seg kan dere følge meg i sosiale medier @HAUGAARD91. 
Der er jeg hvertfall sosial.