RABATTERT OPPHOLD

Denne helgen startet så jævlig dritt at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.. Jeg pendler jo med Timekspressen til jobb hver dag for å spare penger på diesel, bom og parkering, og var ansvarlig for stenging på fredag. Det hadde gått meg hus forbi at bussen kun går annenhver time på kvelden, og med jazzfestival i byen var den på toppen av det forsinket. Jeg sjekket ut av jobb klokken 20, og gikk i kjole (!) ut i plaskende regn. Ventehallen var stengt fordi de ikke ønsker drita folk der inne, og det var iskaldt ute. Når tror dere jeg satt på bussen hjemover? 22.30. Jeg var hjemme ti på halv tolv på en fredag kveld, søkkvåt og hatet livet. En lærepenge rikere, og jævlig lykkelig for at jeg faktisk har bil, men likevel dritforbanna. I tillegg fikk jeg en melding fra venninnen min som avlyte Holmsbu-daten vår som hadde avreisetidspunkt tolv timer senere.

Så der satt jeg. I regnet. I Kongsberg, verdens navle, uten noen å ta med meg på spa.

Fetteren min og kompisen ble med, og vi hadde en helt konge tur! Tror faktisk ikke jeg kunne fått det noe særlig bedre. Det ble litt for mange øl, litt for sent på nachspiel og litt for mange sorte hull i minneboka, men guud så gøy vi hadde det! For ikke å snakke om den fete konserten pappa og gutta holdt, og det fantastiske stedet vi overnattet på.

Jeg har vært på Holmsbu Spa et par ganger før, og det er en grunn til at jeg alltid kommer tilbake. Både rommene, suitene og villaene de leier ut off-season er heelt fantastiske! Dette er det nærmeste vi kommer sørlandsidyll på Østlandet, og servicen er upåklagelig. Vi fikk tidenes suite med stue, spisestue, kjøkken, to bad (!) og en nydelig takterrasse med panoramautsikt over fjorden. Vi var også så heldige å ble tilbudt en tre-retters middag, men på grunn av arrangementet på lørdag strakk ikke tiden til. Frokosten derimot var en konge verdig, og selv om jeg følte meg som en dust med tidenes fyllesyke og gårdagens sminke ordnet alt seg i det sekundet vi hoppet ut i hotellets utendørs basseng –  og senere gikk inn i spaavdelingen:

Tusen takk for nok et fantastisk opphold, Holmsbu Spa! Vi ses igjen om ikke så lenge! 
Benedicte ♥ Nordic Choice!