STIG 30 ÅR

Herreguud, så sliten jeg er! Dette er tidenes blåmandag, og jeg kan ikke huske sist jeg var så sliten på en mandag. Jeg har tilbragt helgen i telt i Stavern, og det har blitt litt for mye grillmat og øl. Det kjenner jeg nemlig på kroppen! For ikke bare har jeg tidenes mensensmerter, men jeg er også så oppblåst og solbrent at hver minste bevegelse gjør vondt i kroppen. Ingen fantastisk dag på jobb med andre ord, haha! Jeg har jo ikke akkurat noen andre å skylde på enn meg selv, så jeg må bare le av det og gjøre det beste ut av situasjonen. Neste helg blir litt av en gjentakelse – da står nemlig Trestokkfestivalen for tur, og jeg og 80 andre bloggere og influencere skal opp på Finnskogen og feste med Anastasia, Madcon, Morten Abel og mange fler!

Denne helgen derimot var en feiring av en kompis, og vi var en haug med folk som hadde teltet på hytta hans. Vi var faktisk 8-10 telt, en full hytte og to campingvogner – nesten er liten festival! Det var hvertfall fantastisk stemning hele helgen, og utroolig gøy å sjekke snapstoryen dagene derpå. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan jeg klarer å filme så mye rart..

Følg meg på snap for å få med deg neste helgs festligheter! @haugaard91 <--