KJØP BILLETTER PÅ TRESTOKKFESTIVALEN.NO

Hola amigos! Bak tastene sitter en stuptrøtt og sliten jente som har tatt seg em altfor lang, men velfortjent powernap etter å ha gjort ferdig ukens «to-do» liste på jobb. I morgen har jeg nemlig fri, og det skal bli sinnsykt deilig med langhelg – selv om den tilbringes i telt for andre helgen på rad. At jeg orker?! Jeg og 80 andre bloggere og influencere har blitt invitert til Finnskogen for å promotere en festival, og dere har kanskje hørt om den gjennom flere andre også? Navnet er i hvertfall all over social media disse dager, og jeg er supergira på Trestokkfestivalen – eller Norges versjon på woodstock som jeg liker å si.

Jeg mistenker at eks-kjæresten min sitter på alt jeg eier av telt, soveposer og liggeunderlag fortsatt, så jeg har vært så diva at jeg har pakket ned en ekte sengemadrass (!), dyne, hotellpute og POP-UP TELT! Så lat har jeg faktisk tenkt til å være – jeg skal ikke sløse bort ett eneste sekund på å dytte teltstenger inn i trange hull, haha! Jeg er tidenes listemenneske, men denne gangen har jeg sånn cirka 0 kontroll på hva jeg driver med. Jeg har stappet sekken full av coachella-gears jeg aldri i livet kommer til å få brukt for oppe i skogen, buuut I’ll wear it for the gram. Haha!

I morgen starter dagen med en frisørtime hos Ingvild på KB-salongen i Vika. Her skal vi klippe av tupper og fjoner, fjerne extensions, farge og style klart til helgen. Avreise fra Oslo mot festivalen blir 17 sharp, og jeg er å finne på Snapstory hele helgen under brukernavnet HAUGAARD91. Legg meg til – å snappe og dokumentere er grunnen til at jeg er her (i tillegg til å skrike PAID MY DUES til Anastacia) så det blir maaaange updates i helgen. Vi snappes! Bloggen er jeg tilbake på allerede på søndag med masse nytt materiale.