Folkens, i dag ble jeg 26 år gammel! Det finnes ingenting kjipere enn å ha bursdag på en mandag, men jeg har feiret med blomster og kake på jobb, og restaurantbesøk med familien. Som alltid blir det en ukes feiring på meg, for på onsdag blir det restaurantbesøk med den andre halvdelen av familien, fredag feiring med jentene og lørdag smeller det på Z nightclub i Drammen med mellom 70-100 gjester i den reserverte VIP-avdelingen! BÆÆM! Kjæresten min er den eneste jeg mangler, men han jobber dessverre på sjøen en god stund til. Det ser ut til at det blir tre uker denne gangen istedenfor to, og det finnes ikke kjipere nyheter enn akkurat det. Men han vet jeg er i trygge hender, og jeg vet han trives på jobb – og det blir jo bare enda deiligere å se hverandre igjen ♥  Nå skal jeg rydde og vaske leiligheten, bytte sengetøy etter helgens festligheter (ja, jeg hadde med meg dyner og puter på Trestokkfestivalen, haha) og hoppe i dusjen. Deretter blir det jordbær & fløte, og The Following på skjermen. En helt vanlig mandag da, med andre ord.

Tusen takk for alle hilsener jeg har fått. Dere er heeelt supre! ♥