BÆNGSHOT MADDAFAKKA, ÆRRU HYPP PÅ Å BLI SKÆKK ELLER?! Herreguuud, for en helg jeg har hatt! Verdens første Trestokkfestival gikk av stabelen i Åsnes Finnskog denne helgen, og jeg kunne ikke hatt det bedre! Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk ved ankomst på fredag da jeg så regn, sølepytter og minimalt med folk, men hvor i alle dager kom plutselig alle disse menneskene fra da jeg våknet på lørdag?! For ikke snakke om alle de fine (og sprø) folka jeg har blitt kjent med de siste to dagene!

Jeg har veltet (ikke falt, snubla eller tryna, men veltet) i gresset, danset macarena i en sofa fra IKEA, vekket halve campen fordi jeg frøs, badet halvnaken i en stamp backstage (takket være Yousef i Madcon som smuglet meg inn, fyfaen for en historie…) nattbadet i elva, sunget rundt et bål med artistene frem til klokka 05 på morningen, skreket til hele Snapchat under Anastacia-konserten, danset jenka med 3000 mennesker til «Glow» og imponert Morten Abel med en ufrivillig strip-tease da trykk-knappene på skjørtet mitt åpnet seg. Du vet forresten at det har vært en bra festival når du finner bæsj i pissoaret på festivaltoalettet!

Tusen takk til Joakim, Mika og Lars Håkon i styret som tok meg med på dette eventyret. Jeg er garanteeeert med til neste år! Og alle dere som ikke møtte opp eller kjøpte billetter: dere kan angre! Trestokkfestivalen var som et throwback til Hovefestivalen ♥

Og sist, men ikke minst, en liten shoutout til «prosecco-gutta» som jeg mobbet halve lørdagen. Dere var ikke så verst likevel! Kos dere med boblevinen, hårvoksen og blomsterskjortene deres. Jeg lover å la vær å mobbe dere neste år! Og til alle dere på Trestokk som ble invitert i bursdagen min. (ja, jeg har tydeligvis invitert ALLE jeg snakket med) The offer is still on the table! Vi ses på Z nightclub til helgen!

SPONSET OPPHOLD