Herregud, for en fest vi hadde på lørdag! Helt ærlig, jeg har brukt hele uken på å komme meg etter bursdagsfesten min, og jeg har vært så utrolig sliten! Ikke bare har jeg gjennomgått to helger i telt på rad, men så denne enorme bursdagsfesten Z nightclub arrangerte for meg. Jeg er virkelig klar for en rolig helg nå, og den innebærer jobb, bloggarbeid, god mat og godt selskap. Kjæresten min kommer endelig hjem etter 16 dager på sjøen, men han reiser igjen i morgen for å forlate meg for fem nye dager på en ny båt. Hardt liv å være styrmannsfrue (lol) men jeg klarer meg! So, about saturday..

Jeg hadde invitert absolutt alle vennene mine til fest, og hele 80 stykker dukket opp på noenlunde kort varsel – midt i sommerferien! Z nightclub i Drammen er min favoritt-venue når det kommer til fester og eventer i Norge, og det var ingen tvil om at de ville være med å feire dagen min. Vi kom til en pyntet privat VIP-avdeling med ballonger og snacks med plass til alle – og utsikten vi hadde over dansegulv og DJ var upåklagelig, selv om jeg for mesteparten av tiden sto på scenen og lekte DJ. Jeg er en joke, for real. Dessverre fikk jeg utrolig mange bursdagsgaver i form av drinker og shots, så jeg kan ikke påstå at jeg husker så mye etter klokken 22, noe som suger skikkelig! Planen var å være tilnærmet edru slik at jeg fikk hilst på alle gjestene, danset og hatt det gøy. Misforstå meg rett, jeg har sikkert hatt det dritgøy, men jeg husker svært lite etter x-antall shots. En av mine beste venner, Kent Ortiz (som også spilte på Trestokkfestivalen) gjorde noen låter for meg og fikk hele Z til å synge bursdagssangen, så jeg er alt i alt veldig fornøyd med overstått bursdag, og veldig fornøyd med at mye av kvelden ble dokumentert på forskjellige snapstories slik at jeg hadde noe å se tilbake på. Jeg leeer.