Det er 2017, og i år har jeg allerede rukket å besøke hele USA’s østkyst. Jeg har også svingt meg gjennom Mexico, Jamaica, Honduras, Bahamas, Cayman Islands og den dominikanske republikk. Jeg har i tillegg til dette vært i Italia, og jeg reiser tilbake til Italia om en måned. Etterfulgt av et cruise til storbyene Valencia, Palma de Mallorca, Versailles, Genova med fler. Likevel lider jeg av evig reiselyst, og jeg tror kanskje det er drømmen om å studere et eller to semestre i utlandet som gjør at jeg ikke får ro. I skrivende stund planlegger jeg neste års reiser, og jeg har allerede invitert med meg noen jenter til leiligheten vår i Sunny Beach, Bulgaria neste sommer. En tur til Paris med kjæresten står også på listen, samt en lengre og mye mindre planlagt backpacker-drøm i Asia. Alt i alt fem uker, ettersom det er alt jeg har tilgode nå som jeg er voksen og jobber hver dag. Jeg har levd frilanslivet i fire år, og må innrømme at det er en heavy overgang fra det å sitte med hjemmekontor til å måtte stå opp tidlig og pendle til jobb hver dag. Men jeg må jo bli voksen en gang jeg og, så hvorfor ikke starte nå? Ferier kan jeg alltids unne meg. Så får vi se hva som skjer med drømmen om studier i utlandet. Time will tell. Alt jeg vet er at det er uaktuelt foreløpig. Jeg har endelig fått meg fast jobb i motebransjen, og kjæresten sikter mot en jobb i cruiseselskap. Hvor vi er om to år blir spennende å se, men jeg håper jeg ligger på en strand et sted. Om så bare som sommerferie.