Jeg kunne ønske jeg kunne starte dette innlegget med freshe bilder fra alle de tidligere årene jeg har vært på Findings Festival, men den gang ei. For høyt inntak av alkohol og for mange mistede telefoner gjør at jeg ikke kan vise dere noe som helst – men det tenker jeg å gjøre noe med i helgen! Jeg har blitt promotør/ambassadør for festivalen, og tar derfor med meg kjæresten inn til Oslo i morgen for en firedagers på hotell og en fantastisk fest i premiumavdelingen på Bislett Stadion. Og vet dere hva.. Findings er UTSOLGT!!! Det blir helt konge! Er det noen av dere som skal dit forresten?

Vi har fått sponset et lekkert rom på Comfort Hotel Børsparken, mitt favoritthotell i Oslo som jeg alltid bor på så lenge det er ledig, og jeg gleder meg til å sjekke inn og vise dere på snap og insta i morgen! Blogginnlegg om rommet, dagene i Oslo og selve festivalen kommer selvffølgelig når jeg er tilbake i Drammen og har fått restituert!

I tillegg til dette vant jeg en konkurranse hos DNB i dag for jeg får gratis inngang til fashioneventet FUSOSLO i tillegg til en time med makeupartister fra Maybelline og noen fine makeup-produkter. Om jeg rekker det er jeg usikker på med tanke på at Findings går av stabelen omtrent samtidig, men time will tell! Dersom jeg ikke rekker det skal jeg høre om jeg kan få produktene på en annen måte slik at jeg får vist de til dere. Under FUSOSLO vises det klær fra Bik Bok, du kan få eksklusive tilbud på makeup fra Maybelline og NYX og oppleve en hel del lokale artister.

Nå skal jeg pakke! 

Jeg reiser rett fra jobb og inn til Oslo, og må stå opp kl 06 i morgen. Au Revoir! ♥