…i hvertfall for fire dager! Men nå er jeg hjemme igjen, og jeg er helt DØD etter helgens festligheter! Vi bodde tre netter på favoritthotellet mitt i forbindelse med Findings Festival, og jeg er så glad jeg hadde et ordentlig kryp-inn å komme til når hodepinen slo som verst! Her hadde vi både takterrasse og hjørnebadekar, i tillegg til en comfy seng og en TV vi brukte som radio for å watte oppstemningen litt mens vi ordnet oss før vors og festival. Rom 845 – hittil mitt favorittrom på Comfort Hotel Børsparken. 8. etasje generelt ♥ Egentlig hele hotellet.. frokosten, kaffen, crossfitgymmet i kjelleren og fellesterrassen på toppen. Og ikke minst avstanden til ALT! Bare noen steg vekk fra både sentralstasjon, shopping og opera. Kan det bli bedre? Det morsomme er at jeg møtte flere bekjente som hadde sjekket inn her etter mine anbefalinger. Det er godt å høre! Torsdagen tilbragte vi forresten på Lektern på Aker Brygge med blåskjell og godt selskap. Jeg møtte nemlig på to gode venner fra videregående som jeg ikke har hengt med på mange år, så her ble det pils til det stengte!

Lurer på om noen var litt slitne etter utsjekk søndag ettermiddag?..

Men tilbake til Findings! Er det lov å si at Karpe Diem eide hele festivalen? Selv om de kanskje eeeegentlig ikke hørte hjemme på en EDM-festival som to norske rappere? Videoene jeg har er helt sjuke, og du kan se to minutter av de på Instagram-profilen min her, hvor de både danser og rapper midt i publikum! Dette var mitt tredje år på Findings Festival, og jeg kommer til å være fast innventar fremover også. Jeg elsker at det er så sentralt. Jeg elsker at det sjeldent er lang kø for å få seg noe å spise eller drikke. Jeg elsker at de ikke overfyller stadion slik at det faktisk er godt med plass til dansing. Også digger jeg muligheten for å kunne sette seg ned øverst på en tribune med full oversikt og fantastisk lyd! Findings blir bare bedre og bedre for hvert år som går, men i år tok de seriøst kaka. Jeg gleder meg til neste år!

Vi vorset hele helgen hos en kompis som bor 50 meter fra Bislett stadion, og kunne ikke funnet en bedre plass. Her var alle velkomne, og det hendte jeg dro med meg noen bortkomne sjeler som jeg fant i premiumavdelingen. Her hadde nemlig Findings samlet alle bloggernee og influencerne de samarbeidet med, og jeg fikk endelig hilst på mange av de jeg snakker med daglig gjennom blogg og Instagram. SUPERT opplegg, altså!

UNTIL NEXT TIME..