Jeg regner ikke med jeg er den eneste som våknet til denne artikkelen i dag? Syns det er morsomt at SE&HØR, Dagbladet og Drammens Tidende fortsatt er interessert i meg, og stempler meg inn i kjendis-sjangeren gang etter gang. Jeg, en avdanket «realitystjerne» fra Drammen. HAHA! Uansett, sant er det. Jeg returnerer til catwalken i New York, og skal denne gangen gå for hele TO designere! Denne gangen reiser jeg uten kjæreste og backup, og jeg blir borte fra 07. – 10. september. Ikke november, som artikkelen sier. Så ønsk meg lykke til! Det blir på lik linje som sist live-sending fra backstage på Instagram @haugaard91, så gå inn å følg meg der, så får du opp varsel når jeg sender direkte! Jeg gleder meg virkelig til å se New York om sommeren. Hører det er lekkert i Central Park om dagen! Sist jeg var der var det jo snøstorm og ikke akkurat noen anledning til å kle seg kult!

– Jeg er gira, men jeg er jo nervøs fordi jeg ikke har jobbet så mye innen den bransjen. Jeg føler kanskje at de andre der er litt mer rutinerte enn det jeg er. Det skal sies at jeg ikke har sett innsiden av et treningssenter siden sist jeg gikk på New York Fashion Week, sier hun og ler. Jeg får ta det som det kommer. Jeg har gjort det før, så det blir bare gøy.

LES ARTIKKELEN HER